/ Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. İhsan Çapcıoğlu, “Sosyal Medyayı Bilinçli Kullanma” konulu seminer verdi.

Ardaha İl Müftülüğünün on-line olarak düzenlediği Aile Eğitim seminerlerine Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. İhsan Çapcıoğlu “Sosyal Medyayı Bilinçli Kullanma” başlığıyla katıldı. 02 Ocak 2021 tarihinde düzenlenen programın moderatörlüğünü Bartın il müftülüğü şube müdürü Ali Kurk yaptı. Programda İhsan Çapcıoğlu, “Teknolojinin, medyanın ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı, sosyal medya okur-yazarlığı, sosyal medyanın avantaj ve dezavantajları, sosyal medyanın riskleri, sosyal medya ahlakı, sosyal medyanın sınırlılıkları” konularında önemli bilgiler verdi. Program ilgiyle takip edildi.