/ Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, Süt Akrabalığı konulu programlara katıldı

İzmir ve Muğla Müftülüğü Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri çerçevesinde 11 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen programlar İzmir Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Uçan’ın moderatörlüğünde saat 11:00’da İzmir’de; Muğla Müftülüğü Vaizi Kemal Tümer’in moderatörlüğünde ise saat 21:00’da Muğla’da gerçekleştirildi. Çevrimiçi gerçekleştirilen programlarda Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt Süt Akrabalığı konusunda İslam’ın hükümlerini anlattı. Yanı sıra Din İşleri Yüksek Kurulu’na yöneltilen sorular çerçevesinde bilgilendirici mahiyette bir sunum yaptı.